Perneczky László képviselő

Ön mit fejlesztene Istvántelken 2021-ben?

2020. december 08. - Pandras

Újpest önkormányzata megkezdte a 2021-es költségvetés előkészítését. Ön mit fejlesztene Istvántelken 2021-ben? Írja meg, fotózza le, küldje el nekem! 

A bevételi oldal nehezen tervezhető - a járvány miatt legalább 3 milliárd forint kiesésével számolhatunk Újpesten. Ráadásul a Fidesz-kormány mintha államilag központosított tanácsrendszer kiépítését kezdte volna meg, további forrásokat von el az önkormányzatoktól. Ezzel együtt is, érdemes gondolkodnunk, javaslatokat tennünk, hogy mire fordítson Újpest több figyelmet és erőforrást 2021-ben


ktsg.jpg

Ezzel együtt is, a képviselőknek - és így a lakosságnak is - idén és jövőre is lehetőségünk lesz javaslatokat tenni arra, hogy mi mindenre fordítsa az önkormányzat az adóforintokat. 
Legyen jobb a közlekedés és/vagy a közbiztonság? Építsünk valahova parkot, játszóteret? Legyen valahol eggyel több pad, kerékpártámasz vagy szemetes? Ön mit tenne, mit tart fontosnak? 

Minél konkrétabb a javaslat, annál jobb! Ha fotó is van, még jobb! 
Várom javaslataikat emailben vagy facebook-on.

perneczky.laszlo@gmail.com

https://www.facebook.com/Perneczky.Laszlo


A bejegyzés trackback címe:

https://joszomszedsag.blog.hu/api/trackback/id/tr1416324164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása