Perneczky László képviselő

Istvántelki hulladékudvar 3: Újra nyitva, takarítva - köszönet!

2020. szeptember 09. - Perneczky László

Friss fejlemény és relek hír! Az FKF a szóbeli ígéretnek megfelelően szeptember 9-én reggel nem csak hogy feltakarította a Zichy-Istvántelki út sarkán lévő telephely környékét, de egy lendülettel újra ki is nyitott a hulladékudvar! A nyitvatartást és leadható hulladékok listáját lásd alant. 

És hogy egy kis politikai iróniát is vigyünk a dologba, lássuk, kinek köszönhető az telephely újranyitása! Az egy dolog, hogy már nyáron leveleztünk én is, az önkormányzat is az illetékes FKF Zrt-vel, és hogy augusztusban még az Újpesti Média is arra buzdította a lakosságot, hogy adjanak jelzést az FKF-nek. A csak általam ismert tucatnyi lakossági megkeresés és hivatalos út mit se számított! Nem nem! 

A tavaly leváltott újpesti polgármester - önbevallása szerint - írt egy levelet hulladékudvar ügyben annak a tavaly megválásztott Karácsony Gergely főpolgármesternek, akit amúgy kb. semmire se tart. A főpoplgármester ezek szerint olvasta WZS levelét, kicsit berosált és a piros telefonon odaszólt az FKF-nek, hogy no most már tessék kinyitni az Istvántelki hulladékudvart! És alant a kommentelők lelkesednek: "Gratulálok! Köszönjükl! Így intézkedik egy igazi polgármester!" - vajon WZS-re gondolt, vagy Karácsony Gergelyre? :-D

wzselintezte.png

Node, komolyra fordítva a szót: a hulladékudvar újra nyitva. A rendet és tisztaságot meg nem megcsinálni kéne, hanem megtartani. Komoly tételmondat tőlem: "Aki szemetel, az nem szereti a hazáját!" 
A legjobb hulladék pedig az, ami nem keletkezik! Éjlenek, vásároljanak, főzzenek, csomagoljanak tudatosan és hulladékszegényen! Ha pedig mégis maradt másodnyersanaynak való hulladék, újra lehet vinni a Zichy hulladékudvarba is! 





 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://joszomszedsag.blog.hu/api/trackback/id/tr5316195624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása