Perneczky László képviselő

Istvántelki hulladékudvar 2: Zárva, amig nem követeljük ki az újranyitást!

2020. szeptember 05. - Perneczky László

Tisztelt Újpestiek, Istvántelkiek!

Az augusztus 4-i Nyisson újra az Újpest-Istvántelki hulladékudvar! című bejegyzésemben foglalkoztam először a Zichy-Istvántelki út sarkán jelenleg zárva tartó lakossági hulladékudvarral.

Önkormányzati képviselőként természetesen az FKF-et is megkerestem, ahonnan immár hivatalosan is arról tájékoztattak, hogy "a hulladékudvarunk technikai okok miatt bizonytalan időre bezár"

Íme a levél: fkf-valasz.png

Mi most a teendő? 

1) Egyrészt, ismét megkeresem az FKF-et, kiderítendő hogy mi az a "technikai ok". Mi kéne ahhoz, hogy újra kinyisson a hulladékudvar?  Pénz hiányzik, vagy az akarat? Ki a felelős, ki a döntéshozó hulladékudvar ügyben? Nincs ember? Nincs kukásautó? ....

2) ... merthogy hulladék van bőséggel. Ez a fotó szeptember 4-én pénteken készült, és akkor már napok óta halmozódott minden a zárt kapuk előtt:

hulladekudvar-2.jpg

3) A legfontosabb: Önök, kedves Újpesti, Istvántelki lakosok - kérem Önök is írjanak az FKF Ügyfélszolgálat <ugyfelszolgalat@fkf.hu> címre! 
- Fogalmazzanak meg udvarias kéréseket!

- Jelezzék a létező lakossági igényt!
- Tisztelettel kérjenek tájékoztatást és kérjék az FKF együttműködését!
A sarkos hangvételű beszólogatások most nem segítenek, az FKF józan belátását és együttműködését kell kérnünk. Még pár hétig legyünk türelemmel, tájékozódjunk, egyeztessünk... aztán meglátjuk, mire lehet még szükség. 

Az FKF saját híradása szerint Újpalotán, A Zsókavár urcában  "a nagy lakossági érdeklődésre tekintettel" a nyitott újra egy hasonló telephely! Mutassuk ház meg, hogy Újpesten is van igény! 

A fejleményekről itt is beszámolok! 
Perneczky László
Önkormányzati képviselő Újpest-Istvántelek (14. vk.)
Klíma- és Környezetvédelmi Bizottság, elnök  
(36) +20 / 39 00 566 
perneczky.laszlo@gmail.com
 ==
LMP - Magyarország Zöld Pártja, Újpest

A bejegyzés trackback címe:

https://joszomszedsag.blog.hu/api/trackback/id/tr1716191652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása