Perneczky László képviselő

Perneczky László: maradok az LMP-ben!

2013. február 04. - Perneczky László

Maradok az LMP-ben.

eLeMPer!.jpgAkik mennek, ők a családom. Hosszú évek óta jó barátaim, egyformán gondolkodunk. Egytől egyig becsületes és elkötelezett emberek. Szeretem és tisztelem őket, kiállok mellettük akár saját párttársaimmal szemben is.

Akik maradnak, a társaim. Számomra az LMP az a közösség, az a társadalmi vállalkozás és nagybetűs JÓ ÜGY, amit a kezdetek óta jól-rosszul építünk. Az LMP-ben is tisztességes, elkötelezett, jó emberek maradtak. Munkatársak, csapattársak, bajtársak.

Aljas külső kényszerek és kicsinyes belső konfliktusok feszítették szét a csapatot. Keserves ezt megélni, de én ezentúl is azon leszek, hogy kellő méltósággal, nagyvonalúsággal és türelemmel tudjuk rendezni közös dolgainkat. Nem vagyok hajlandó eltépni az évtizedes kötelékeket és felégetni a hidakat.

Külön utakon tán jobban tudunk a közös célok felé haladni. A hitünk és értékrendünk nem változott, és még mindig százszor több dolog köt minket össze, mint amennyi elválaszt.

Maradok az LMP-ben, megyünk tovább előre!

Nekem nem a pártom, csak a szívem szakadt meg!

PERNECZKY László

Önkormányzati Képviselő – Újpest
Lehet Más a Politika (LMP)
(36) +20 / 39 00 566
ujpest@lehetmas.hu

https://www.facebook.com/LMPujpest

http://ujpest.lehetmas.hu

Újpesti LMP Iroda – 1041. István út 22, a Főposta mellett.
Fogadóóra: minden szerdán 18.00 órától

A bejegyzés trackback címe:

https://joszomszedsag.blog.hu/api/trackback/id/tr475061965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása