Perneczky László képviselő

A MÁV feltakarított a szemetelők után - hamarosan bezárjuk a bazárt!

2021. január 07. - Perneczky László

Istvántelken, az Árpád úti felüljáró és a Szerencs utcai sorompó közti kis szakaszt rendszeresen szemetelik tele. Hogy kik? Rusztikusan fogalmazva: becstelen, gyáva alakok, a hazájukat, szűkebb környezetüket és embertársaikat semmibevevő, igénytelen gané emberek! Teherautóval, platóról ledobálva.  

2020 márciusában újpesti civilek szervezésben, az Újpesti Városgondnokság teherautónak és munkatársainak segítségével vagy 100 kömbéterni lomot és szemetet takarítottunk el innen. Amely szűk kilenc hónap alatt azonban jelentős részben újratermelődött.

A jó hír: december közepén jeleztem a MÁV Környezetvédelem, energetika és minőségirányítás osztálya felé a problémát, és lám, újévre a nagyját már feltakarították! Köszönet érte! 

Folytatása következil, mert pár 10 méterrel beljebb még bőven található szemét és lom, ami télen még jobban látszik a váci vonatokról is.

Érdemi előrelépés azonban az lenne, ha régóta összedőlt kerítést újra felépítenénk, hogy legalább gépjárművel ne lehessem ide bemenni. Mivel a zajvédő fal és az Isvántelki felüljáró ügyében lelkesen levelezek a MÁV-val, bízom benne, hogy hamarosan "bezár a bazár" az Árpád úti felüljáró alatt. 

Mit gondolnak erről? Írják meg véleményüket, javaslataikat a https://www.facebook.com/Perneczky.Laszlo oldalra vagy a https://www.facebook.com/groups/istvantelek csoportba, vagy keressenek személyesen! 

2020. december 13. 2021. január 6.
elotte2.jpg utana2.jpg
elotte.jpg utana.jpg
Ez most még ott van: :-( jan6-2.jpg

==

PERNECZKY László

Önkormányzati Képviselő - Újpest-Istvántelek (14. vk.)
- https://www.facebook.com/Perneczky.Laszlo
- https://www.facebook.com/groups/istvantelek 

(36) +20 / 39 00 566 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://joszomszedsag.blog.hu/api/trackback/id/tr7116376722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása